^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


 

Hoofdhapperij Prijs
Onze bekende biefstuk, met zwarte peper en een zachte romige saus van peper en cognac

€    17,75

Combinatie van eendenborst en een gekonfijte eendenbout, geserveerd met een Grand-Marnier en sinaasappelsaus

€   19,75

Zalmfilet gemarineerd met sake en miso, met rucola stamppot en kruidenboter

€   17,75
Lamsvlees zacht gegaard in Rioja met chorizo en knoflook

€   18,50

Biefstuk van de haas met een Madeira saus en portobello’s

€   23,50

Dagvis (zie bord) dagprijs

Vegetarische B’stilla, Marokkaans gerecht van filodeeg gevuld met wortel, courgette en noten. (v)

€   15,75

B’stilla met boerderijkip, hetzelfde als hierboven, maar dan niet vegetarisch

€   16,75

Varkenshaas gevuld met Ardennerham en mozzarella, met een zure room- dragonsaus

€   18,75
Gegrilde spies van ossenhaas, varkenshaas, kipfilet en gamba's     

€   18,75

Lamsbiefstuk, gemarineerd in rosemarijn, tijm en yoghurt, geserveerd  met een rodewijn saus, tuinbonen en rösti 

€   18,75

Portie frieten met huisgemaakte mayo naisse                                               

€   2,75

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin uit de oven en een passend groentegarnituur op het bord

 Copyright © 2017 Restaurant Het Fornuis  Rights Reserved.